U bevindt zich hier:

Succes verhalen

Ontvangen berichten:

 

Herman en Martine: "Hoi, dank voor het gratis lidmaatschap! De site ziet er veelbelovend uit, dus we zijn benieuwd. Wel slim dat jullie je richten op wat meer kwaliteit".

Suzanne en Eric: "Veel succes met Klasseswingers en bedankt voor het lidmaatschap. Wij doen al een poosje mee in dit wereldje en we komen veel fakers tegen. Nu maar hopen dat dat bij jullie inderdaad anders is".

Marieke: "mooie site, ik denk dat ik me ga inschrijven. Ik zoek geen relatie maar wel een man voor af en toe. En dan het liefste een waar je ook een gesprek mee kunt hebben en die zijn broek eerst nog even aanhoudt. Haha..hebben jullie die ook"?

Marleen en Hans: "Beste mensen van Klasseswingers, wat een mooi initiatief. We hebben ons ingeschreven en zijn vol verwachting. We zien al wat leuke profielen".

Marieke: "daar ben ik weer. Na mijn inschrijving had ik direct veel belangstelling van stellen en mannen. Ik heb al een héle lekkere date gehad met een (jonge!) man. Wow, die ga ik vaker zien!"

Sonja en Tim: "...en het valt inderdaad op dat we nog niet belaagd zijn door nepmeisjes en hitsige jongens/mannen. Dat is wel een compliment waard. Bij deze!".

Klaas en Merel: "Hoi, zomaar een mailtje van ons. Wij willen ff laten weten dat jullie site best goed bevalt. We hebben al enkele contacten opgedaan en we zijn nog geen fake tegengekomen. Klasse! :-)" 

 

De namen van de inzenders worden door Klasseswingers gewijzigd

  1. Inloggen
  2. Inschrijven